2010-05-12 Tänk att vi redan är inne i mitten av maj! Det är fortfarande väldigt kallt ute och det blåser alldeles för mycket för att det ska vara skönt! Åtminstone tycker matte så!!

 

Vi sitter mitt i ett blåsippefält men det syns inte... fast vi syns ju och det är ju huvudsaken!!

 

Har du sett vilken rugguggla... hon behöver verkligen trimmas och det ska ske på lördag när vi ska åka till Hedenhösarna och hälsa på! Carina vet nog inte riktigt vad hon har för jobb att göra med Hildaliten! Hon har... alldeles väldigt rysligt... mycket päls...:o)

 

Jag är väl också lite vildvuxen... men det är inte jämförbart med Hilda... det är helt säkert!

 

Jag gillar att ligga ute på gräsmattan... även om den inte är sååå väldigt grön ännu...:o)

 

Kolla vad matte har jobbat på...:o) Det är länge sen hon kunde vara ute i trädgården och rensa ogräs. Hon får så klart träningsvärk... men det får hon väl räkna med efter sååå lång tid med sin sjukdom. Det blir inte så många plantor i år men det blir säkert sommar ändå!

 

Blommor fastnar förstås på bild i kameran... påskliljorna blommar för fullt nu och de är ju fina!

 

Man kan titta in i dem också...:o)

 

Bergenian... i familjen stenbräckeväxter (Saxifragaceae) blommar alltid tidigt även om den är lite senare i år än den brukar vara!

 

Hildaliten följer matte när hon rör sig runt tomten... och annars ligger hon under nån buske så att jag inte ska komma åt henne...:o) Knäppfia!! Eller är det jag som är en sån??!