Fjärilen vingad syns...i vår blommande lavendel. Kolla vilka jätteögon den har. Men du... tro inte att den är det enda djur som finns här i vår trädgård... förutom Hildaliten och jag.

 

Den är inte sååå väldigt snygg... men den verkar bo vid vår husknut... alldeles intill Hildas gömställe under smultronschersminbusken! Tänka sig! Som hund ska man ju inte umgås för närgånget med en padda... för de har giftkörtlar på ryggen som ger otäcka symptom vid kontakt. Så vi får hålla oss på vår kant vi Hildaliten och jag!

 

För några år sedan tog matte en bild på en padda på precis samma ställe... men den var mindre. Uppslagsverket Hillevi låter meddela att en padda kan bli 50 år och mer... så det kan vara samma padda!! Tänka sig... vad häftigt om det är så...:o)

 

Nu funderar matte om vi redan har kollat in den där varelsen... och det kan hon ju fortsätta med tycker jag! Vi berättar inget!

 

Näe då... vi lever som vanligt vi Hilda och jag! Så de så!

 

Matte har ju blivit ett är äldre... igen... och då fick hon den här söta miniclematisen vid namn Piilu. Den ska få en fin plats att bo på... säger matte! Hon hittar nog ett fint ställe att plantera den på!

 

Den här vackra... danska rosen... måste odlas i kruka då den inte är härdig häruppe i norr. Men en så vacker blomma kan man lägga lite krut på och sköta om funderar matte och beundrar den underbara rosen!