2010-04-13 Se bara vad matte grävde fram idag... nog förstår vi varför de heter snödroppar!! De blommar ju faktiskt under snön som matte misstänkte!! Efter bara några timmar hade de rest sig och stod där sååå vackra i solen! Gissa om matte var glad... äntligen kan vi se våren i vår trädgård!!

 

Taklöken hade också krupit fram ur snötäcket och man kan se gräsmattan på flera ställen idag!!

 

Men tro för all del inte att det vita är borta... näedå... bara på sina ställen!! Här står jag på den stora gräsmattan och funderar över varför matte far omkring så med kameran idag!!!

 

Har nån sett mig sitta här bland stenarna förut?? Ja... det är ju inte så konstigt för det är ju min utsiktspost ner efter vägen!!

 

Här sitter jag och kikar ner över tomten åt det andra hållet... det gäller att hålla koll åt alla håll!!

 

Matte undrade vart vår lilla kråka tagit vägen och tittade runt för att hitta henne. Det var ju egentligen bara att se efter vart solen sken som allra bäst på vår tomt och där... just där... stod hon.

 

Där lade hon sig för att lapa lite sol... hon gillar att vara ute och strosar gärna omkring ensam därute... medan jag gärna går lite ut och in!! Hon är halt på höger bakben och vi vet inte vad hon gjort sig. Det ser nästan ut som den komplicerade skada hon hade den allra första hösten då falangleden  var inflammerad... på samma tass och det var inte roligt. De fick söva henne för att kunna spruta kortison i de pyttesmå tår som hon har. Hon blev bra den gången och har inte haft några problem med det igen... förrän nu. Det ser inte ut att bli bättre... så vi får nog undersöka henne hos veterinären! Vi håller tummar och tassar för att det ska gå över av sig själv!!