2010-04-8 Om det är nån som saknar snö så finns det att hämta hos oss!! Vi har så det räcker till många och det blir ändå över!! Jag smyger omkring på skaren och hoppas att den håller och det gör den... ungefär vart annat steg... :o) Medan Hildaliten knallar omkring helt obehindrat!! Det ÄR orättvist... tycker jag!!

 

Hon står där som på utställning... om än lite tufsig i pälsen... :o) Matte och Emma plågade henne med kam och borste i går kväll sen vi sett hur fin Schnauzerflickornas Gizza såg ut  när hon var på utställning i helgen. Hon är tålig vår lilla kråka och finner sig... även om det drar både här och där under behandlingen!
Matte trodde i sin enfald att pälsen skulle kunna  fixas med verktyget "smeta ut" i Photoshop... men då blir det ju inte riktigt bra i verkligheten förstås!! Näe... det är kam och borste som gäller och ullkammen så klart!

 

Vi håller noga koll på vad som rör sig på tomten! Vi har jättemånga småfåglar som äter frön... men det är ingen idé att försöka ta nån för matte blir så arg om vi jagar dem! Hon säger att de har det jobbigt nog... nu när det är sååå mycket snö!! Jobbigt har vi det med i den här snön... så de så!! Den ligger fortfarande i nivå med staketet uppe vid vägen... och det är en meter högt det! Stackars mattes snödroppar (och alla andra växter med förstås) ... de (snödropparna) blommar ju för fullt på andra ställen men INTE hos oss!! Men det är bara att gilla läget!!

 

Drivbänken har tagit mycket stryk i vinter så det blir nog till att fixa nya lock till den i sommar. Hilda går runt och kollar in läget medan jag sitter på gången och tittar på henne. Hon trampar minsann inte igenom hon!! Matte väntar bara på att hon ska kunna sitta där ute i pergolan och lyssna på fåglarna med sin kaffekopp snart!!