Kennel Hedenhös har ju fått sin första kull dvärgschnauzer P/S... 5 st. små ständigt hungriga korvar!! De är nu 12 dagar och väger omkring ½ kg var. Tre valpar är tingade... men  två härliga hannar är fortfarande lediga för den som vill skaffa sig en liten dvärgschnauzervalp!! Det blir mycket hund för pengarna om man köper en sån... det vet jag!! Vi har ju en sån liten kråka vi!!

 

2010-04-06 Trassel.... vill det gärna uppstå i pälsen på vår lilla kråka. Vi traskar ju på samma ställen hon och jag. Men inte blir jag så där... som en trasselsudd!! Kan det ha att göra med att jag har längre ben än Hildaliten... tro??
 

... jag ligger här och funderar över såna saker jag! Varför det blir så himla grusigt i badrummet... kan man också fundera över?? Vi går ju så fint efter vägkanten när vi är ute!! Ändå blir sopskyffeln full med grus när matte sopar efter oss!!

Här kan man inte gå i skogen ännu... för det är så nedrigt mycket snö!! Matte pulsade ut till växthuset idag för att titta på förödelsen med tre trasiga rutor. De gav efter för tyngden av snön och det är första gången på mer än 15 år som det gått sönder en ruta där. Förra gången det hände var det matte som inte höll koll på skottkärran när hon var bakom växthuset... och det kan man ju inte skylla på snön!! Hon fick stövlarna fulla av med snö under sina försök att gå på skaren... som inte håller  ens för mig! Det hade varit roligt att se hennes kamp... men vi var ute med husse så den gick vi miste om!!