2009-07-11 Idag var det liv i trädgården hos Eliassons... tre skägg med vidhängande matte Margareta och husse Leif kom på ett besök! Libby och Cara... som vi träffat flera gånger tidigare... har fått en dvärg som sällskap. Hon heter Gizza... och är salt & peppar som de andra två. Den lilla kaxiga damen har hunnit bli 4 månader. Hon hänger för det mesta i skägget på Cara som är den som tagit Gizza under sina vingars beskydd.

 

Men hon tuggar ju lite på den lilla också... förstås! Fast det bekommer inte den lilla raringen... hon hänger i skägget likafullt!!

 

Nog är hon redigt vacker... det tycker vi allihop och beundrar den lilla... som inte störs nämnvärt av det!!

 

Det blir inte långa stunder som hon sitter stilla... hon höll igång från det hon lämnade bilen tills dess att de alla åkte igen många timmar senare!

 

Vår otrimmade lilla kråka var med ens inte det minsta liten och hon försökte få igång Gizza för lite lek men hon var mer intresserad av att hänga i skägget på Cara!

 

Mita kom så klart för att hälsa på gästerna... som hon också träffat vid tidigare tillfällen. Här blev det lite noskontakt mellan Gizza och Hilda!

 

Libby och Cara leker för sig själva en stund... men den lilla "etterpåsen" ville så klart vara med. Jag ska... jag ska vara med!!