2008-03-26  Så... nu har matte stängt för mellanrummet mellan marken och stängslet så där lite provisoriskt med kompostgaller... som vi ju har massor av sen förra sommaren... när de var vårt staket mot omvärlden. Det är nödvändigt för att Hildaliten inte ska rymma... nu när vi får vara ute på tomten själva ett tag! Det var inte så tokigt tänkt... för Hilda... hon... gick längs staketet och inspekterade noga det nya hindret för hannes upptäcktsfärder! Så vi får nog hålla ett vakande öga på den lilla damen... muttrar matte inne i köket!

 

Schnauzer med förstärkt skägg... Hildaliten gillar snö hon. Men inte när hon ska rastas... för då är hon olycklig över att hon inte hittar nåt ställe att slå ner den lilla rumpan på! Visst klär hon i vitt skägg!?

 

Jag sitter och vaktar med ett upphöjt lugn medan Hilda gräver... fast vi är på betryggande avstånd ifrån staketet. Vi skulle nog ha haft ett elstängsel... fast det skulle inte vara så trevligt att få sig en stöt av ett sådant!

En vinter när är vi kom till Kennel Hedenhös på besök möttes vi av en lös häst på stallbacken och när vi berättade om det för familjen skrattade sa de: Den där hästen är allt rolig den... när den vill gå utanför stängslet tar den stöten utan att blinka... och så gör den lika när den vill in i hagen igen! En sån tokstolle!!