2008-02-18 Idag är det grått och ingen sol på vår himmel... den är någon annanstans! Lasse känner sig lite bättre idag och han tog hundarna i bilen och åkte en tur till havet där de kan få springa av sig lite uppsamlad energi. Ingen kamera med idag heller!

Det hela gick väldigt bra tills de var på väg till bilen igen! Då fick Hildaliten för sig att hon skulle ta en egen tur utan "överrock". Med svansen stolt i topp försvann hon in i skogen och Lasse visslade och visslade... men ingen liten hund ville visa sig.  Så han ringde och berättade och sa att jag skulle vänta lite med att komma för hon skulle nog dyka upp... och det gjorde hon... bara för att ge sig iväg åt det andra hållet... mot riksvägen... Då ringde han igen och jag klädde mig och stack iväg och jag hade en bra bit att gå så det tog sin lilla tid... jag ringde för att höra hur landet låg... jo han hade henne i bilen nu och kom för att hämta upp mig!

Väl inne i bilen berättade han... att hon tagit sig upp på 76-an  och där såg en tjej henne och hon visslade och Hildaliten gick till henne och hon kunde ta Hilda i bilen och så åkte hon in där Hilda kommit upp på vägen där Lasse oroligt haltade  omkring. Nu får hon aldrig följa med mig mer... sa han både ledsen och arg!! Näe... hon ska allt lära sig att hålla sig till oss innan hon får vara utan koppel igen. Så nu får allt matten i huset krya på sig så hon kan gå ut med den lilla Vilda Hilda... i koppel!!

Det finns inget som oroar mig mer... än att de ska ta sig upp på vägen  och jag är inte så pigg på att låta nån av dem gå okopplade... aldrig när jag är ute med dem... om vi inte är på säkert avstånd ifrån vägen!