2007-11-28 Matten har ordet... Jo... det är faktiskt så att vi alla lever... och har hälsan tänkte jag skriva... men det är ju inte sant... förstås. Mina rygg och nackproblem är väl kända vid det här laget ...men det ser ut att bli mitt kors att bära framåt i tiden. Har ännu inte fått komma till den ortoped jag så väl behöver konsultera. Men vårdgarantin löper ut under nästa vecka och då kan jag kanske få komma nån annanstans där kön är kortare... förhoppningvis. En underlig huvudvärk har tillkommit under de sista 6 veckorna... en handflatsstor fläck på höger sida uppe på hjässan värker dag som natt oavsett vilken värkmedicin jag tar... och det vet vi så klart ingenting om så här kort tid efteråt!! Men en remiss på datortomografi gick iväg till Enköping idag... fast det betyder ju inte att det händer nåt med den under detta år. Det är bara att hoppas att det inte är nåt allvarligt! Det är lätt att bli deprimerad och fullständigtnerslagen i skoskaften när man hamnar i käftarna på den omtalade svenska vården. Men ont krut förgås inte så lätt minsann!

Men annars mår vi bra. Suck!
Våra tjejer är för övrigt rätt så nytrimmade och fina. Hilda är ju nästan vuxen vid det är laget... jo åtminstone unghund på väg mot vuxen! Märta har varit lite knasig de sista 2 veckorna... hon letar efter valpar hon aldrig fått och vill gärna ha Hilda som valp ingen... men Hildaliten är ju ett år äldre den här gången och kan bita ifrån.
De trivs bra ihop och har under den här sommaren och hösten fått lära sig att fungera tillsammans även ute i terrängen... med husse. Jag har inte kunnat vara med dem mer än 3-4 gånger på hela den tiden.

Kameran har nog fått trycksår där den ligger på hyllan... utan att kunna vända sig själv. Men jag ska försöka ladda upp lite bilder ...som ändå blivit tagna vid några tillfällen... kanske under morgondagen. Men det är som med Orsa kompani... där lovades ingenting bestämt!

Gästboken är nu äntligen utbytt...  jag fick en snilleblixt i går kväll. Varför inte helt enkelt skifta de två jag redan har!! Tok gjorde som galen sa och nu hoppas jag att det ska fungera bättre... Hoppas bara att mina besökare inte har givit upp helt...

Jag håller tummarna för att ni därute finns kvar!! Ha det gott!