2007-09-30 Så här ser det ut hemma hos oss... vi prinsessor.. Jag... Märta... och Hildaliten ligger på varsin kudde i soffan i vardagsrummet när det är "hundväder" ute. Det är allt gott att ha en kudde att ligga på... :o) Om vi har det bra?? Jo det kan du ge dig på att vi har... :o)

 

Idag var vi hem till Loke... som bor hos mattes son Håkan och hans familj... :o) Tvåbeningarna åt en god måltid under trevliga former. Vi hundar hade det rätt jobbigt... Loke är ju bara 5 månader och han väger ca 30 kg... nästan dubbelt så mycket som jag. Han har en rätt ranglig kropp fortfarande och han vet inte riktigt hur stor han är... :o) Han gillade att leka med Hildaliten... men hon tyckte inte att det var så kul att hamna under honom på hans sovplats. Hilda lät lika som Maja ( Nosain) gjorde när Märta kom lite för nära henne under deras besök här i sommar. Hon väste och klöste som en jätteråtta och Loke fattade ingenting... han tyckte ju att de hade kul... :o)

 

Jag hittade en plats där han inte var större än jag och det var rätt skönt  att få samla sig lite innan nästa attack... :o) Han har vuxit fort den där Loke... när han kom till familjen var han lika liten som Hilda och nu är han en decimeter högre än jag... :o) Så det är nog inte så konstigt att han inte har den totala kontrollen över sina lemmar ännu... :o)

 

Jag fick ta i riktigt ordentligt för att skulle fatta att det är jag som bestämmer om vi ska leka... Jag är ju en vuxen tik och han är en valpslyngel ännu så länge... även om han är större än jag... :o)

 

Nu letar vi inte längre efter hösten... den är ju redan här...