207-07-08-11 Hugin är precis lika stilig som han ser ut på de bilder vi sett på hans hemsida!! Anne och Hugin... vi är väldigt glada över att ha få träffa er i verkliga livet... här hos oss i det gula huset mellan hav och sjö i norduppland... :o)

 

Han är en riktig charmknutte den lille huginotten... :o)

 

Han lade genast in en stöt på vår lilla Hilda och hon gjorde som hon brukar... lade sig ner och visade att hon är en väldigt snäll liten schnauzer... :o) Han fick snart klart för sig att hon är ett lämpligt byte för honom... men se det gick hon inte med på... hon lade sig på rygg och då var ju tillfället förbi för den kärlekskranke Hugin... :o)

 

Jag hade en liten nöt att knäcka... för Hugin hade ingen lust att underordna sig mig... som han borde inför en vuxen tik... näe... han käftade på han minsann... :o) Men det hela löste sig rätt bra när vi fick tampas ensamma... utan Hilda... ett tag och då blev det riktigt roligt... :o) När Hildaliten är med känner jag ju att jag måste vakta henne från alla "bestar" som kan tänkas skada henne. Trots att vi sällan kommer i kontakt med några såna!!

 

Det blev långa tungslipsar under vår lek...:o) Med på bilden är också en av presenterna de hade med sig... Anne och Hugin... den får allt räddas undan mig... för jag vill ja gärna se vad som finns inuti såna där mjukisleksaker... :o) Tack snälla... för fina presenter!!

 

Anne var så snäll som visade matte hur det går till att använda den där ullkniven på rätt sätt... och minsann... hon hittade en del ull på vår lilla Hilda... .o) Matte är allt lite för "snäll" med ullkniven så det måste bli bättring på det! Vi ska ju snart på utställning och då ska man ju vara så felfri och välvårdad som det bara går... :o)

 

Hilda + Hugin= sant!!

 

Efter lite mat var det dags för en tur till havet... men det blev till att åka bil för matte hade en av sina värre dagar med tanke på den onda ryggen... :o) Vi åkte samma väg som vi brukar gå i vanliga fall... så de fick se en av våra promenadvägar... den som leder till havet... som ju Hugin aldrig sett tidigare... :o)

 

Lite försiktig är han allt... men inte feg... det där med vattnet får vara för hans del... men han hoppar glatt på stenarna och tittar fundersamt på Hilda som närmar sig vattenbrynet... :o) Det blåste en del så det gick vågor och dimman låg tung...så vi hade ingen utsikt över havet den här gången... :o)

 

Här resonerar vi lite ska du följa med ...eller vill du bara titta på oss idag... vi kan bada en annan gång så klart!!

 

Ska du med eller inte... :o) Det är ju lite skrämmande första gången man kommer i kontakt med havet... speciell en sån här dag... :o) Hugin är ju bara 9 månader än så det hinner hända mycket med hans utvecklig till nästa sommar... :o) Han är en orädd liten hund

 

Hugin visar att han inte alls är feg... men han vill inte bada och det kan han så klart slippa den här gången... :o) Han har i alla fall fått se havet och den minst sagt steniga stranden... :o)

Sen närmade besöket sitt slut och en mycket trött Hugin somnade i sin bur... Vi tackade Anne för att hon gjort sig besvär med att åka hit för att träffa oss... och förstås för presenterna...:o) Hoppas att vi kan ses igen ... :o)