Det blir ännu en återblick innan vi kommer ikapp nästan i alla fall... det har ju hänt ett och annat under den tid webben varit "bortkopplad". Men nu fungerar allt igen... tack Hillevi för ditt råd... jag hann aldrig prova det förrän det kom en annan räddare i nöden  som fixade det hela på ett litet kick... :o) Nu ligger sidan där på skrivbordet om jag behöver hämta nåt igen... :o) Väldigt praktiskt... :o) Det blir nog lite rensande också som du Hillevi föreslog... det tenderar till att bli väldigt fullt i alla mappar... hur det nu kan gå till... :o)

Nu är matte nästan helt utan hår... det bara krånglar... det går inte att uppdatera sidan på mattes nya dator... :o) Antagligen är det så att det gamla programmet inte var så noga med att allt ska vara rätt innan den släpper upp nåt i cyberspace... så nu blir det nog till att börja om ifrån början igen!! Det här är ett helt  under av kopieringar och klipp och klistra... men det kanske går!!

 

 

Vi har hen grön sommar i år... inga sönderbrända gräsmattor... alltig något... :o) Loke växer för varje dag och han är som en kalv på grönbete med sin rangliga lekamen... kostymen är fortfarande för stor... :o) Här försöker han lära känna Hildaliten som nog känner sig lite fundersam... han ÄR ju en valp men mycket större än vad hon är... :o)

 

Hon tar det säkra före det osäkra och visar att hon är en liten snäll vovve...medan han bökar och nosar... :o)

 

Jag försöker övertala kaninerna att komma ut och leka med oss... :o) Hilda tittar intresserat för att se vad som ska hända...:o)

 

Nu har vi kommit till stora trimmardagen och Hilda ställer upp för en "förebild" som du ser så behövs det en redig genomgång... :o)

 

"Efterbilden" talar sitt tydliga språk... det behövdes... :o) Matte tick punga ut med en extra hundralapp för att Hilda hade så rysligt mycket underull... :o) Och då hade matte ändå lyckats få tag i en ullkniv för vänsterhänta... jo... hon är vänsterhänt... min matte... men hon är bra ändå...:o) Hon hade skrapat och skrapat med den där kniven och var rätt stolt när hon lämnade in oss på hundsalongen ... men Lotta sa : Du måste skrapa hårdare och mera... :o) Pilutta dig då matte... :o)

 

Jag satt utanför i solen och väntade på att Hildaliten skulle bli färdig... och jag kände mig väldigt snygg där jag satt... nytrimmad och allt... :o)

 

Sen blev det fotograferande när vi kom hem... :o)

 

Och jag tycker nog att det blev väldigt bra... eller vad säger du??

 

Sen somnade jag efter en jobbig dag... och sov en god stund...:o)

 

Här kan du se ett prov på HUR snäll jag är... jag ligger och tuggar på mitt märgben på soffan... ja det får jag ju inte förstås... men det bara blev så... och som du ser så vill ju Hilda vara med för hon har nog gömt sitt ben till sämre tider... :o)

 

Hon väntar tålmodigt... hon känner ju mig... :o)

 

Men så... låter jag henne ta det utan att bråka... sån är jag... Smärta Märta... :o) Jag vet ju att jag får det tillbaka... :o) Bilderna är ju inte världens bästa... men matte ville ändå visa dem... :o)

 

Sen var det grävardags igen... Hilda ligger och vilar sig lite medan jag gräver... :o)
 

Men så kommer hon och hjälper till... :o) Vi kommer nog ner till Kina innan sommaren är slut... eller åtminstone... till Skåne...:o) Nu är det slut på tillbakablickarna... nu gäller nutid... :o)