Så är vi då på banan igen... vi har inte kastat in handduken om det nu var nån som trott det! Näe... det har varit dataförbistring utan dess like...:o) Först skulle vi byta datorer med varandra... för att jag skulle få den som var starkare... till alla mina bilder och hemsidan som ju också behöver en del megabits för att rulla på med uppdateringarna...:o) Men så... hände det som inte får hända... min tilltänkta dator tappade allt och fick installeras om... och frontpageskivan har försvunnit under år av flyttande hit och dit! Panik... ve och fasa... men det ordnade sig... delvis i alla fall... nu fungerar Frontpage igen... på den för mig nya datorn.

Då kommer nästa problem... hur få ner sidan till min dator??... jag är inte människa till att få det att fungera!! Så nu satt jag där med skägget i brevlådan igen då... Frontpage på en dator och bilder i en annan och mitt i alltihop har jag bytt Photoshop Elements till den senaste utgåvan... och det gamla har låst sig... troligen för att jag har installerat båda på min "nya" dator... och ute på altanen sitter mannen i huset och surfar på sin nya laptop! Gissa om jag kan hålla mig för skratt??

Så nu har jag behandlat bilderna i mitt nya bildbehandlingsprogram och sen bränt dem på skiva för att sen plocka ihop det hela på min "gamla" dator... livet är allt bra spännande eller hur?? Jag håller tummarna för att det här ska gå bra tills jag får ner sidan på rätt dator!

 

En liten tillbakablick måste vi så klart göra... Nosain-gänget... Flisa och Maja med husse och matte... ifrån Värmland har varit i våra trakter på besök!! Vi möttes hemma hos Mita med familj för några timmars samvaro i det gröna... Här har de just anlänt och det är fortfarande lite osäkerhet i lägret...

 

... men Maja tog genast kommandot och hon "satte ribban" för samvaron... hon är inte rädd den lilla Maja... :o)

 

Flisa är en försiktig tjej med enormt vackra ögon och med brunbränt skinn innanför den kortklippta pälsen... Men snart var leken igång och allt var bra bara ingen kom för nära Maja som då genast visade vem som bestämmer... :o)

 

Katarina sitter med Flisa vid sin sida... hon är allt matten hund hon... :o) Maja har ju sin husse som hon ser tillgivet på... :o)

 

Här står Maja och ser till så att alla sköter sig... och ingen skulle våga nåt annat... :o)

 

Att fotografera en vit hund är nästan svårare än en svart... men det gäller att inte ge upp... :o) Det blir till att försöka om och om igen...

 

Vi har väl alla läst om Majas sätt att hälsa på någon nyanländ och det gäller INTE bara hennes husse det har vi då sett... :o) Den lilla söta varelsen är allt bra go hon... :o)

 

Schnauzrar vart än man ser... det är bara en helsvart som saknas... :o) Mina barnbarn var så klart mitt i smeten... en del av dem i alla fall... :o) Här är Emma och Matilda!

 

Nu är det bolljagardags och det var nog så att Flisa var den som var säkrast på att ta bollen före de andra! Men det var ingen som var ledsen för det!!

 

Men visst är hon alldeles otroligt söt den lilla Flisa... :o) Ja så liten är hon väl inte... men söt... hon är i storlek mitt emellan Märta och Hilda och Maja en bra bit mindre än Hilda... :o)

 

Katarina kunde inte låta bli att känna lite på Hilda som vi tycker är lik Maja till utseendet... men inte storlek då förstås!

 

Jo... Katarina klämde och kände rätt ordentligt på vår lilla Hilda och hon är ju inte så värst ovillig att bli kramad hon heller... så de blev nog nöjda båda två... :o)

 

Men... att få dem på samma bild bredvid varandra var inte lätt... de satt inte stilla så värst länge heller... :o)

 

Maja är liten och var svår att fånga... men jag gjorde ändå några försök... :o)

 

En bild till... :o)

 

En liten vilopaus under bolljagandet... :o)

 

Jojomän... det blev allt en till... :o)

 

Den här stora saken... letade sig i under skjortan på vår husse... men han blev inte rädd för det må du tro... :o)

 

Så var schnauzermötet över för den här gången och det kommer flera gånger... det hoppas vi  och tackar nosain-gänget för trevligt besök... :o) Den här bilden är ju så klart ett montage... det hade aldrig gått att få dem på samma bild... :o)