2007-06-07  Idag har matten ordet... :o) Nytt besök på veterinärkliniken gav inga svar på vad som åstadkommit tarminfektionen i Hildalitens mage. Blodprovet visar aktiverade vita blodkroppar och de röda är fortfarande bristvara... inget glädjande besked direkt. Vi ska avvakta 14 dagar och ta nytt prov då... och om ingen förbättring kan ses då... börjar det aktiva letandet efter fler ledtrådar. Vilket betyder fler blodprov och labbundersökning av på avföringsprov... och gud vet vad. Hon ÄR ju pigg och glad... vill leka... pockar på uppmärksamhet på alla sätt... :o) Gräver för allt vad hon är värd... sommarhagen börjar mer likna ett sorkbo... :o) Man kan ju undra vart hon tänker ta vägen... :o)

 

Jag håller koll medan Hildaliten dyker... :o)

 
 

Idag har varit på födelsedagskalas... Viktor fyller 14 år idag och vi samlades ute på gräsmattan i skuggan under den stor granen... :o)

 

Jag sitter och funderar över om ingen ska förbarma sig över mig... där jag sitter i min ensamhet... :o) Tvåbeningarna sitter och smörjer kråset med tårta och glass och här sitter jag ...

 

... och Hildaliten... som är bunden med ett redigt rep... :o)

 

Men så... rätt som det var så kom Mita och lekte lite med mig medan Emma for omkring med mormors nya kamera... :o) Här ser du den flygande hunden Märta... :o)