2007-05-26 Idag fick vi besök av Margareta... med schnauzrarna Libby och Cara. Den stiliga Cara ska ställas ut SSPK:s utställning i Gävle i morgon. vi fick några trevliga timmar med dem innan de åkte vidare till klubben... för att sova där över natten i husbilen som de åker i... :o) Matte hade så klart kameran framme och vi fick sitta fint medan hon förevigade besöket på alla sätt och vis... :o)

 

Här går skammen på torra land... ser Cara ut att tänka....

 

... matte... ska jag verkligen sitta här med den där lilla kråkan... jag som snart är svensk utsällningschampion... kanske... om allt går bra och jag får mitt andra cert i morgon... :o) Det är ju bara ett kvar för mig att ta sen... och här får jag sitta... med Hildaliten som ju är rätt söt... men i alla fall... :o)

 

Libby kan snart tävla med veteranerna... men hon är väldigt fin... hon är ingen raggig gammal dam heller ...tycker min matte... :o) Hon har så rysligt vackra ögon... hon Libby... :o)

 

Matte knäpper några extra bilder när hon ändå var igång... :o)
 

Hela dagen hittade Cara nya tuggben bland våra gömmor och hon tuggade för glatta livet....medan vi andra tittade på... :o)

 

 

Jag smög in och kurade ihop mig på soffan jag... men matte lyckades få en "vakenbild"  på mig trots allt... :o)

 

Hildaliten var med hela tiden och hon ser väl rätt pigg ut... eller hur?

 

Här är en sista bild å Cara... som nu är färdigstilad av Argentas tjejer som ska ställa ut henne... :o) Sen var träffen över för den här gången... men det blir säkert fler träffar vad det lider... säger matte... :o) Sen somnade vi hundar och sov som klubbade oxar hela kvällen och natten... :o)

Så klart fick Cara sitt andra cert... och blir champion om hon tar ett till när hon fyllt två år... :o) GRATTIS CARA... DUKTIG HUND!!