2007-05-20 Nu är det väl ändå sommar... nu när äppleträden blommar med sina finaste blommor... funderar matte där hon står böjd över planteringsbordet med blåsten vinande runt omkring... det är inte kallt men... fy vad det blåser idag... :o) Kameran är förstås med ute i trädgården idag... :o)
 

Nu är det trädgårdsarbete som gäller... och Hilda håller på att undersöka allt som finns på tomten... :o) Hon är väldigt duktig på att stanna kvar i närheten av matte när vi är ute... och det har vi varit idag... :o) Matte har skolat om tagetes idag... Hillevi... det blev bara 370 såna  i år och en hel del annat... på gränsen till missväxt... mutter matte... i blåsten som gjorde att planeringskrukorna for vilt omkring  idag... :o)

 

Jag passade på att få tag i lite burkar och byttor när de ändå flög omkring på gräsmattan... :o) Hilda har inte lärt sig att ta tillfället i akt ännu så hon blev utan hon... :o)

 

Jag ställde upp och poserade lite för matte ute på gräsmattan idag... man får ju bjuda till lite ibland... så länge man inte har nåt annat att göra förstås... :o)

 

Men va... larmet går! En katt visar sig på grannens tomt! Sorry... kameran är mindre viktig just nu... och vi drar på ögonblicket... både Hilda och jag... :o) Matte gapar... STOPP... men vem bryr sig... i sånt skarpt läge... inte vi i alla fall...:o) Matte har sagt många gånger att katter KAN vara rätt ilskna om man har otur... Det kan göra väldigt ont... för de har både vassa tänder ... och klor...:o) De gillar så klart inte att bli uppjagade i träd och så...:o) Det blev bannor förstås... både för jakten och för att vi lämnade tomten... :o) Men spännande var det så klart!!