2007-05-12  Idag blev det en tur ner till sjön och pinnar finns det gott om på vägen dit... :o)

 

Hildaliten gapar nog över mer här än hon klarar av ... tror jag ... :o)

 

Såna här syner får mattehjärtat att sjunga... :o) Vi kan samsas om samma tuva att nosa i... utan att jag... Märta... trycker ner Hildaliten i den... :o) Vi två håller oss inom synhåll och kommer in när husse eller matte kallar... precis som man ju ska göra... :o) Skönt är det... säger matte till husse och han håller med... :o)

 

Nere vid sjön sken solen och värmde åtminstone framsidan på matte som klagade över att hon frös. Men jag tog allt en redig simtur jag ... inte ett dugg rädd är jag för djupt vatten eller avståndet till stranden... :o) Jag vet ju att jag kan simma bra... :o) Och det är ju faktiskt snart sommar... :o)

 

Hildaliten plaskade lite ängsligt i strandkanten... fast blöt blev hon ju förstås... :o) Vilken badkruka... tycker jag då!

 

Det har inhandlats en liten förbandsväska till oss hundar... den ska var med när vi är ute på våra äventyr i skog och mark... Den innehåller allt man behöver i form av bandage vid mindre skador och kortisontabletter i händelse av att nån av oss blir ormbiten... en påse till oss var... då det ju är doserat efter hur mycket var och en av oss väger... :o) Väskan finns att köpa hos distriktsveterinärerna... åtminstone här i vårt område och den kostar med tabletterna till oss två... 170 kr. En billig tilläggsförsäkring tycker husse och matte... :o)