2007-05-10  Idag hände det saker hos oss... vi fick order om att sitta stilla och vänta medan husse körde ut bilen ur garaget... och det var ju inget ovanligt... :o) så vi satt där vi brukar sitta...

 

men oj... så där brukar inte vår bil se ut... vi brukar kunna hoppa in direkt som luckan öppnas... men det gick ju inte idag... :o) Vi har alltså äntligen fått grindar som alla hundar med självaktning ska ha ... tror jag... :o)

 

Vi tittade misstänksamt på det hela... men vad kan en liten vovve göra... det är bara att lyda... att du väl... :o) Så det var bara att hoppa in och prova det nya sättet att åka bil... :o)

 

Och pang... så var vi fångar... bakom galler om man säger så... :o) Sen åkte vi iväg en sväng för att prova den nya anordningen... .o)

 

Sen var det frihet som gällde... under ansvar då förstås från min sida... :o) Du kanske inte tror mig... men jag har lärt mig att låta Hilda vara i fred när vi är ute... och det är faktiskt ganska skönt att inte behöva ha ansvaret för henne... :o) Jag har äntligen fattat... att det är matte och husse som har det... :o) Det är väldigt skönt... kan jag tala om... :o)

 

Här springer vi på den gamla järnvägsbanken alldeles för oss själva... jo husse och matte är ju med förstås... men de springer inte... .o) Husse linkar mest fram han... doktorn bekräftade just deras misstankar om att han har artros (förslitning) i höften och ska på röntgen för att få det bekräftat... :o) Sen får vi se hur det blir... :o)

 

Hildaliten blir nog en liten stenget hon... för hon gillar att hoppa upp på stenar hon också... :o) Jag står och tittar på för tillfället... :o)

 

Men jag kunde inte hålla mig utan hoppade upp tillsammans med Den Vilda... det brukar ju vankas godis när man är duktig... :o)

 

Sen blev det lite godisletande i träden... jag letar högt  och lågt och Hilda struntar i det... :o) Hon har liksom inget tålamod med sånt ... :o)

 

Sen blev det ett uppvisningsfoto med en balanserande schnauzer... vid namn Smärta Märta... det du!! Efter den uppvisningen gick vi tillbaka till bilen... jag hoppade in och Hilda lyftes in som vanligt och sen åkte vi hem igen... :o)