2007-05-08  Idag var det kursande igen... för både Hilda och mig... Märta... :o) Vi är en brokig blandning olika hundar och hussar och mattar med för den delen... :o) Jag undrar om du kan gissa vilken som är basen för basset av oss hundar?

 

Jag är ju som vanligt måttligt intresserad... men jag lär mig allt en hel del ändå... ser du... :o) De andra tränar att sitta fint med störning... :o) Det ser kanske ut som om jag inte bryr mig... men jag håller noga koll på vad som händer... trots att det inte ser så ut... :o)

 

Mitt intresse åt motsatt håll fortsätter... även om det händer saker i ringen ... :o) Den självutnämnde basen står i stram givakt han... :o)

 

Träningen fortsätter och basen har fått lov att sätta sig... han sprätter med bakbenen när han står och det stänker jord och gräs om honom... :o) Han tror då minst att han är störst och vackrast han... :o)

 

Här står Kajsa med sin stora fina schäfer... :o) Hon är minsann klasskamrat till min matte och de har inte sett varandra sen de slutade i skolan för så där en hundra år sen... :o)

 

Här kommer två sötnosar som håller på att knäcka sin matte genom att skälla på allt och alla när de ska ut på promenad och de sliter i kopplen så matten nästan inte orkar hålla dem... Nu skulle det hela åtgärdas... men de var allt så smarta att de skötte sig på planen... nästan i alla fall... :o) Säg sen att vi hundar inte är smarta!! Jag kollar noga hur de sköter sig... minsann... :o)