En dag i veckan som gick var vi hemma hos Mita och då lekte vi med bollen ute på ängen... och det var soligt och fint väder...

 

... och jag ville inte gärna lämna ifrån mig bollen... den var min tyckte jag ...

 

... men jag kunde inte heller låta bli att tukta Hildaliten... som enligt mitt förmenande... sprang för långt bort och jag måste ju hämta hem  henne... det förstår du väl... det var bara det att hon befann sig vid ett vattenfyllt dike och... jag råkade knuffa ner Hildaliten i det en gång... och en gång till... och då kan jag säga att matte inte blev sååå glad... :o) Hon sa att... jag just då... var en mycket billig hund... :o) Men jag vet ju att hon aldrig skulle sälja mig... så det var då inte mycket till hot... tycker jag... :o) Fast jag måste lära mig att vara snäll emot Hildaliten det förstår jag... men jag vet inte riktigt hur det ska gå till... :o) Jag lovar i alla fall att jobba på det... :o)

 

Den Vilda fick ligga i Viktors knä... inlindad i en handduk... så hon skulle torka efter sitt ofrivilliga bad... hennes päls var full av ängen torra gräs så matte fick försöka plocka henne ren så gott det gick... det blev en hög med torrt gräs på golvet... :o)

 

Här sitter jag bakom soffan för jag hörde nog att husse drog ut lådan där det förvaras grejor som används för päls och klovård... och det är inte det allra bästa jag vet så jag försöker gömma mig lite...

 

... fast det är ju jättedumt att ens försöka... det första ställe husse kollade på var naturligtvis bakom soffan... så det var bara att komma fram och bli upplyft på bordet... :o) Jag försöker hålla mig långt ifrån husse... men det är ju ingen idé... han når åt mig i alla fall... :o) Fast jag är ändå glad över att jag inte har lika mycket och mjukare päls som Hildaliten har... :o)