2007-03-30 Jag antar att du... precis som husse och matte... tycker att jag ser rysligt ovårdad ut... även om jag är en schnauzer med en inte alltför tjock päls... :o) Men husse blir väldigt långhårig han också... fastän han har väldigt liiite hår... så det är nog inte mängden hår som avgör... tror jag ... :o)

 

Näe... nu får det allt vara nog... :o) Matte har jagat mig med kameran hela förmiddagen... och hon har tagit den ena långhårsbilden efter den andra och jag blundar på dem allihop... så nu lägger jag mig och sover tills vi ska åka till frissan. Hon... matte har fått sin "förebild" och nu blir det ingen mer förrän jag kommer hem igen från hundsalongen... :o)

 

Jaha... så här blev det... man kan se lite igen då... matte tycker att jag är jättesnygg när jag är nyfriserad... :o) Ojoj... Bilden ÄR ny... men mallen med texten är inte använd sen förra året... matte lovar att hon ska komma ihåg att ändra på den nästa gång den ska användas... :o)

 

Nytt halsband med snusnäsduk fick jag också när vi var ute och gjorde av med pengar... husse och jag ... :o) så nu är jag riktigt vårfin...

 

... tycker Hildaliten... :o) Hon ser allt lite lessen ut när hon tittar på mitt fina halsband... men hon har också fått ett så klart... fast matte måste sy av det... så det passar till Den Vildas smala hals... :o)

 

Matte gillar mina fina bruna ögon och är glad över att de syns igen och det är jag också för det är så bra att kunna se ordentligt... :o)

 

Jamän husse... hur lång tror du att jag är egentligen... :o) Jag sträcker mig så långt jag kan ... så nu får du allt ge mig levergodisbiten... Jag har gjort rätt för den ... :o)

 

Ojojoj... nu måste vi vakta... den där stooora hunden kommer ute på vägen... och vi gillar honom fortfarande inte... efter överfallet i somrars... när hilda var liten... :o) Du skulle höra vad farlig jag kan låta... jag har tränat på att skälla med basrösten min... och då du... :o) Men de som känner mig vet ju att jag inte är det minsta farlig... men det berättar vi inte för vem som helst... :o)