2007-03-28   Hildaliten är härmed vederbörligen friskförklarad... en klarblå himmel och mjuka "kattfötter" i träden är väl en fin inramning till detta besked... :o) Vi har väntat på den här dagen över tre månader. Det som avgjorde var... en kortisoninjektion i varje tå... på Den Vildas högra baktass... :o) Hon är nu glad och pigg igen och springer obehindrat utan att halta ens det allra minsta! Hon är inte lika uthållig och stark ännu... men det får vi träna upp under våren... :o) Gissa om vi är glada!!

 

En så  här dag vacker dag vid havet känns extra bra idag... lugnt, stilla och blått... :o) Snövallen på stranden krymper nu massor varje dag och snart kan vi gå torrskodda ända ner till vattnet igen... .o)

 

Nu fattas bara svanarna... men dem ska vi inte önska hit nu... för de kommer bara till den här viken på hösten... innan flytten söderut... :o) Det är allt bra vackert utan dem också... :o)

 

Nu är det bara den lite nakna baktassen som vittnar om Hildas onda.... :o) Hon är helt frisk igen !! Det är sååå skönt att veta det!!