2007-03-20  Idag är en dag då vi är lite gladare... Den Intevilda (Huginmattens namn på Hilda) leker igen... även om hon är mycket tröttare än hon brukat vara... :o) Jag håller noga koll på henne så klart... :o) Fast jag får lite bannor för att jag buffar på Hilda... ungefär som djur brukar göra med sina nyfödda... :o) matte och husse förstår nog inte att jag bara vill att hon ska leka som förr... :o)

 

Här ligger hon och lurar på mig... om jag reser mig så blir det leka av det kan du vara säker på... men det gäller ju för mig att ta det lite lugnt med vår lilla kråka... så hon inte får ont igen... .o)

 

När hon har varit ute och rastat sig med matte... ligger hon en lång stund ute i hallen på mattan och tittar på oss andra... :o) Det verkar som om hon är väldigt trött då... och det gör matte väldigt orolig... :o) Vi ska tillbaka till Ann... sjukgymnasten i nästa vecka... och då får vi se vad hon tänker hitta på för att Hildaliten ska bli frisk och stark igen... :o) Tills dess är vi bara glada över att lillkråkan är lite gladare... :o)