2007-03-10  Hej på dig! Det är snällt att du kommer och tittar till mig mitt i allt... du får ursäkta att jag inte stiger upp... men jag ligger här och vakar över mina valpar och de piper så väldigt om jag rör på mig... :o) Matte säger att jag är skendräktig... bara för att jag ligger här... med vad hon säger ...är mina pipleksaker... :o) Det kan hon tro om hon vill!!

 

Hildaliten är riktigt pigg igen och haltar inte alls... vi hoppas att det är varaktigt och inte blir sämre igen när hon slutar med sina piller... :o)

 

Tycker du att jag är vildvuxen i pälsen igen ? husse och matte pratar om att det nog är dags för en trimning igen... :o) Jag tycker nog att jag kan duga ett tag till jag ... :o)

 

Hilda ligger i andra änden på soffan och visar att hon minsann har fin päls hon med... :o) Och... ser du att hon har lärt sig att blunda för fotoblixten hon med... jag har lyckats lära henne det ... :o) Bra va??

 

Vi har haft en härlig tur i den blöta snön idag... stor och liten... svart och grå... schnauzrar båda två... :o)

 

När vi var på väg hem träffade vi på Ajax... :o) Han höll på att "bada" sig ren ifrån lera och sand i den vita snön efter sin leriga promenad och jag fick lov att "bada" med honom en stund... :o)

 

Vi känner varandra väl Ajax och jag... vi möts ofta ute på våra rundor... :o) Det är lika roligt varje gång... :o)

 

Så var då raiden igång... oj vad roligt vi hade... :o)

 

Fram och tillbaka sprang vi och det var ju ett fint sätt att tvätta bort smutsen... .o) Så det är ju lite synd att snön håller på att försvinna för den här gången... :o)