2007-03-09  Idag kom Fliza med Z på visit och med sig hade hon sin matte och dvärgschnauzerkillen Biney... så vårt lilla gula hus mellan hav och sjö i norduppland var ganska fullt at dvärgar... och så jag... schnauzern Märta då förstås... :o)

 

Vi har alla olika färg visade det sig... Biney svart... Hilda svart och silver...  jag salt och peppar... Fliza mörkgrå... hon som för ett år sen var kolsvart!! Hur nu det har gått till... :o)

 

Den Vilda fick genast en uppvaktande kavaljer i Biney... han lämnade inte hennes sida  och han slickade ivrigt henne i nacken och på öronen... .o) Hon har inte nån pågående öroninflammation... :o

 

Fliza... numera grå... gillade våra mjuka pipleksaker och hon lade beslag på dem genast och du kan kanske gissa hur det lät i vårt hus idag... :o)

 

Uppvaktningen fortskrider... Biney var hopplöst förälskad... :o)

 

Hilda börjar bli lite svettig... :o) Men snäll som hon är så säger hon inte ifrån... :o)

 

Tiden går och Hildas öron blir allt blötare...:o)

 

Husse och jag rymde fältet ett par timmar och for till stan och utsatte mig för lite miljöträning... vi promenerade i centrum och det gick alldeles utmärkt... :o) Sen när vi kom hem tog jag och undersökte om Fliza verkligen var den samma... som den Fliza jag mött tidigare ... i den svarta pälsen!! Och... joodå det är samma tjej... :o)

 

Jag placerade mig strategiskt för att kunna hålla koll på alla dvärgar som traskade runt om i huset... :o)

 

Det blir trångt i ett dörrhål när alla ska igenom på en enda gång... :o) Tur att jag inte var med och trängdes!!

 

Uppvaktningen tar aldrig slut... :o) Han är alldeles förfärligt kär... fast han är en gentleman och tränger sig inte på utan slickar lite försynt bara... :o)

 

Jag kollar noga fast under lugg så ingen vet åt vilket håll jag tittar... :o)

 

Så tog jag och lekte lite med Fliza nu när jag kände igen henne... :o)

 

Jag kunde aldrig vara riktigt lugn... för en lille Biney... som var ensam herre i gruppen... gick runt och lyfte på benet  lite varstans i hela huset... det blev inte så stora pölar ... men många... om jag säger så... :o)

 

Hilda blev väldigt trött efter ett tag och ...

 

... det blev de andra två också... så de tog sig en liten stödvila.... :o)

 

När de hade gått iväg för att ta bussen tillbaka till stan... lade jag mig till rätta på soffans kuddar och sov en god stund... :o)