2007-02-18  Dagen började bra... husse hade lämnat sina byxor på fel ställe och utan att ha uppsikt över dem... då går det som det går... :o) Han har ju ALLTID godis i fickorna han... det vet t.o.m. Embla... :o) Hilda försöker se oskyldig ut hon... förstås... för hon såg ju när matte kom smygande... med kameran i högsta hugg... :o) jaja... han får skylla sig själv... husse... så de så... :o)

 

Sen blev det en promenad med mattes syster och man som kom på besök... vi tog en tur utmed havet och snön den når gott och väl upp till magen på Hilda... och det är kramsnö... så du förstår säkert hur hon såg ut när vi kom hem igen... :o)

 

Sen lämnades vi hundar hemma... medan tvåbeningarna åkte till det närliggande Dragon Gate... ett Kina i miniatyr som ska bli ett handelscentrum... Det är under uppbyggnad... det är från början ett hotell som vår kommun var med byggde under en tid av högmod... i folkmun kallades det för "giraffstallet" ett höghus mitt ute i ingenstans... :o) Men nu har en kines med pengar  tagit det under sina vingars beskydd och bygger om det till ett litet Kina... :o) Pampigt blir det och kan nog bli nåt bra i förlängningen... :o)

 

Kinesiska krigare står på vakt vid entrén... :o) Lite bleka... men rätt fina... :o)

 

Hästar av sten betar därute vid kinesiska muren... :o)

 

De håller på att klä in hela det gamla hotellet i en kinesisk kostym med valv över varje fönster... och en hel massa byggnader utefter muren... Det blir säkert en turistattraktion när det blir färdigt... :o) De bygger på kinesiskt maner så klart... man hade till en början byggställningar av bambu...!? Men det satte arbetarskyddet P för... så nu har man svenska ställningar att klättra på... :o)