2007-02-07  Ja... så var den då igång... trimningen av vår lilla kråka... :o) Det var som att komma till en byggarbetsplats.... för de håller på att bygga om och byta lokal. Men trimbordet stod kvar... så det ordnade sig... Hilda tar ju inte så stor plats ... :o) Hon tycker inte att det är så väldigt roligt att stå på det där bordet... men ingen bryr sig väl om det... jobbet ska göras... :o)

 

Så var huvudet färdigt och genast ser hon annorlunda ut... vår lilla kråka... :o) hon försöker att dra sig bakåt... men det lyckas ju inte... Lotta har trimmat förr hon... :o) Men de är synd att öronen är såna... tycker hon ... för annars är Hilda jättefin... vi tycker att hon ÄR jättefin vi... :o)

 

Här är ullkniven framme... och ull finns det ... var bara lugn... :o) Hon tittar bedjande på matte... men hon har fullt upp med kameran ... :o)

 

Så nu är det färdigt... bara ett plåster på det andra örat så är den kråkan klar... :o) Lite ostyrig ser hon allt ut med ena örat på villovägar... :o) Men en fin mustasch det har hon allt... :o)