2007-02-06  Besöket hos veterinären bjöd på ett omtumlande möte... Denna jätte till hund visade sig vara... lika gammal som Hilda... :o) Hilda närmade sig försiktigt och ser ut att fråga: Säg... är det där verkligen en hund... och lika gammal som jag... näe så kan det inte vara!!??

 

Vi tittar misstänksamt på den reslige tigrerade besten... som inte alls var farlig även om storleken var imponerande... jag tyckte att det nog var dags för oss att gå ut... .o)

 

Den modiga Hilda ställde sig emellan  medan jag nosade lite på hundfoderpåsarna som ligger lågt och till för hundnosar... :o)

 

Det var lite av stora schnauzerträffen idag... dessa två kommer också från Hildas Kennel Djakartas... de var båda mycket mindre än Hilda fastän de var fullvuxna... den lilla tiken var mycket mindre än Hilda... troligen nåt i stil med Katarinas Maja... (mattes kommentar) Och hanen i förgrunden var nästan lika stor som Hilda... :o)

 

Besöket hos sjukgymnasten avlöpte bra och Hilda är ju faktiskt mycket bättre och har inte haltat de sista dagarna... :o) Anne klämde och kände igenom Hilda och hon märkte av Hildas smärta på tårna och att muskeln på det onda benet är mindre... :o) Vi ska sakta trappa ut medicinen och så smått öka på promenaderna. Vi ska tillbaka den 21 februari och då kan det kanske bli träning i vattentrasken för vår lilla kråka... :o)
Anne klippte Hildas klor väldigt korta så att belastningen på tårna ska vara minsta möjliga när hon går... sån tur att matte skickat efter en ny och bättre klotång så vi kan hålla efter nu... :o) Matte glömde så klart att ta några bilder vid undersökningen men det får gå ändå... :o) Det känns väldigt bra nu tycker matte lugnad efter Annes undersökning... :o) Det finna allt hopp för vår kråka... :o)