2007-01-27  Idag är det dagen med stort D... Hilda och jag kunde leka utan att jag tryckte ner henne i varenda buske som fanns... Jo... jaa... så klart... jag kunde ju inte låta bli helt... men jag var verkligen jätteduktig... :o)

 

Tänk dig vad skönt för mig att inte behöva trycka ner Den vilda längre... det är ju inte jag som ska fostra henne... det ska ju matte och husse göra... :o) Det tog lång tid för mig att fatta det... :o) Men... bättre sent än aldrig... :o)

 

Jag ansträngde mig verkligen till det yttersta... men det är väldigt svårt för Den Vilda ger sig ju aldrig... :o)

 

Det är ju inte lätt att veta säkert att det är Den Vilda... när hon ser ut som en snöig liten björnunge... :o)

 

Här leker vi "Följa John" med Hilda i täten... :o)

 

Här ser ni då parhästarna från huset mellan hav och sjö i norduppland... :o) Jag förstår inte varför Hilda blir så rysligt snöig... jag blir ju inte det... :o)

 

Här lurar jag henne lite... hon följer spåret åt fel håll hon... men det gör inget... vi tränar oss ju bara lite så där på egen hand eller tass eller vad man ska säga... :o)

 

Har du sett... en enda liten isklump sitter på mig... och Hilda har säkert 1 kg i sin päls... den lilla kråkan... :o)

 

Kolla bara... så här ser hon ut när hon har varit ute en stund... :o) Matte får nog ta och sy en liten overall till Den Vilda så hon slipper duscha flera gånger varje dag... :o)

 

Nu är vi på väg hem efter vår trevliga promenad... husse och matte tyckte att det var väldigt roligt att vi kunde gå tillsammans!!

 

Här är det tilldelning av godis till två hundar som skött sig bra idag... allra helst jag... Smärta Märta... :o)