2007-01-15 Medan stormen med orkanstyrka drar fram över väst- och sydkusten och inlandet vandrar matte och Hilda längs strandkanten med eftermiddagssolen skinande en bit ut över havet... :o)

 

I januari månad år 2007... badade den Vilda i öppet hav... man kan ju inte riktigt tro att det är sant ...men det är det... :o) Och på rapport meddelar man att ca 270.000 hushåll är utan ström i södra Sverige. Vart är vi på väg egentligen... undrar matte... :o)

 

Den Vilda hon plaskar oberört vidare och hon vet precis vart hon är på väg... trots att den värsta stormen sen "Gudrun" för 2 år sen... är på väg åt vårt hål... den här kan faktiskt bli än värre!!

 

Efter badet blev det en väldig fart då hon behövde springa sig torr... trodde hon att hon kunde då... Men hon fick ju inte springa så länge... matte ville ju inte att hon skulle överanstränga sitt ben. Men du ska veta att det var svårt att få stopp på henne idag sa matte när de kom hem igen... :o) Hilda hade då ett helt "klockspel" med snökulor hängande överallt... så det blev dusch och hårtork för henne... :o)

 

Vid dammen är det lite vintrigare... fast bara intill kanten... och isen verkar inte vara nån skridskois precis...

 

Fast matte hittar ju alltid nåt att zooma in hon... :o)

 

På sina ställen var ju dammen spegelblank och sig lik... :o)

 

Solen speglas fortfarande i vattnet... men ovädret närmar sig... :o)