Idag var det fart hos oss långt innan det blev ljust... och hundarna kände genast på sig att nåt var på gång. I vanliga fall brukar de gå och lägga sig ingen sen de varit ut på morgonrastningen... men inte idag. Ibland undrar jag om de har ett sjätte sinne... :o)
Vi gav oss iväg strax efter åtta och lämnade en lycklig Märta hos Mita bland alla flyttkartonger.

Hilda... husse och matte åkte sen vidare till veterinären för att om möjligt få veta vad det är för fel på Hildas högra bakben. Hon klämdes och kändes på... men inget visade sig... så det blev en liten sömnspruta och sen vidare till röntgen av bakre tassarna... inget syntes på dessa bilder heller... så man fortsatte med höftledsbilder som inte heller visade nåt... :o) Skönt det i alla fall! Men frågan kvarstår... vad är det för fel?
Hon ömmar på tårna... och det kan förklaras av att hon troligtvis har en inflammation någonstans i bakbenet... och att hon därför spänner tassen och får ont av den anledningen. Smärtan fortplantar sig till tassen... Vi sätter nu in inflammationshämmande medicin... rastar henne på plan mark och i övrigt håller henne så lugn det bara går... och sen tillbaka om 3 veckor för koll... :o) Nu har vi i alla fall en början och hoppas att det leder till att hon blir bra igen... vår lilla kråka... :o)

Här ligger hon och vilar sen vi kommit hem igen... väldigt trött är hon och lite orolig... hon gnäller och piper... det brukar hon aldrig göra annars... :o) Hon har antagligen ont av den noggranna undersökningen. Kissa var det inte tal om när vi kom hem trots att hon var ute tidigt i morse... men det kommer säkert når hon fått vila lite... :o) Märta undersökte henne oroligt när vi kom hem... hon hade ju med sig en del dofter som inte kändes så bra förstås!
Nu kan vi bara hoppas att det blir bra av detta... vi vill ju att vår kråka ska må bra och skutta omkring som hon brukar... :o)