2007-01-04  Idag gjorde matte och husse ett försök att låta oss... Hilda och mig... vara lösa tillsammans på promenaden utefter havet... :o) Jag har ju lite svårt att låta bli att trycka ner Den Vilda under närmaste buske... så det gäller för tvåbeningarna att vara alerta och hojta till när det ser ut att bli för svårt för mig... :o)

 

Här undersöker vi varför det ligger lock på vattenpölarna idag... :o) Som tur var kom det en bil och krossade en del av locket så vi kom åt lite vatten... :o)

 

Den Vilda håller noga koll på var jag rör mig... fast jag är ganska snäll mot henne idag... så hon behöver inte vara rädd...:o)

 

Jag ser väl ändå ganska beskedlig ut... tycker du inte det...:o) Jag gör inte en fluga förnär... jag heller... :o)

 

Vitt på backen... jaja... lite frost har vi allt på sina ställen.... men mer är det ju inte... :o) Bah... vinter lär nog inte Den Vilda få uppleva nu heller... :o)

 

Smärta Märta i full fart... med en pinne i munnen... det finns mycket gott om såna så här efter stormen som rev ner både rått och ruttet... muttrar matte där hon går... :o) Hildaliten ser du allra längst till höger på betryggande avstånd ifrån en schnauzer i farten... :o) Men på det stora hela skötte jag mig bra och husbondfolket berömde mig... och sa att jag är duktig... :o)

 

Här ligger lejonet Elsa... nej Märta... menar jag ju förstås... på lur i det torra gräset... och håller koll på vad den lilla kråkan har för sig... :o)

 

Till sist... en bild som Emma knäppte när vi var till Oppala och tittade på det hus som hon och familjen ska flytta in i snart... Då får vi stor yta att röra oss på när vi kommer på visit Hilda och jag... :o)