2007-01-02  Idag gick Hilda och matte till sjön... Trösken... hon haltar fortfarande vår lilla kråka... så hon får inte springa hejvilt... men hon behöver ju få röra sig lite lös och då är det bäst att jag... Märta... inte är med... för annars blir det skogslopp och det kanske inte är så bra när hon... Den Vilda haltar... :o)

 

Nere vid sjön sken solen för fullt och isen ligger i ett tunt lager närmast stranden... men annars är det isfritt... undrar om det blir nån is för långfärdsentusiasterna i år... undrar matte när hon står där i solen och tittar ut över sjön... :o)

 

Det är allt fint att vara vid sjön när det är så fint väder som idag... sa matte när de kom hem igen... Husse och jag gick längs havet vi och jag lekte med goldentjejerna Cissi och Ronja... det är inte så dåligt det heller... :o)

 

Lite vass måste ju matte fota på lite närmare håll förstås... innan de började gå hemåt igen... :o) När matte var färdig med dagens sida såg hon att bilderna har den gamla märkningen... 2006... men det får vara som det är... suckar hon ... :o)