2006-06-29  Idag har vi haft ett riktigt schnauzerrace här i Stenvreten... :o) Vi fick besök av Margareta, Libby och Cara som är på väg till schnauzerlägret vid Höga Kusten... :o) De åker lite före och tar det som en liten semester på vägen i sin husbil... :o) Oj... vad vi har haft roligt... det är inte många bitar av vår tomt som inte blivit trampad av en schnauzertass idag... :o) Vi hade ju 16 tassar tillsammans... :o) om man nu kan räkna Hildalitens tassar förstås... .o)

 

Här står två och väntar på den som blev lite efter... Hilda är med en stund ibland... men hon hinner inte med när vi rycker igång... :o)

 

Men ta och kolla in det här... det var INTE lätt ska du veta ... att få oss alla på samma bild... men det gick till slut och matte behövde INTE klona in nån ifrån nån annan bild... :o) Vi är ganska trötta må du tro och vatten gick det åt kan jag säga... :o)

 

Cara frågar sin matte... om det ska vara nödvändigt att sitta så här länge... :o)

 

Men ganska snart var vi en mindre... Hilda kunde inte sitta still... hon inte....:o)

 

Flickorna med lingonröda tungor komma dansande på tå... näe... matte det var fel... :o)

 

Cara var den törstigaste av oss... men hon fick jobba väldigt för att öppna den där flaskan... som visade sig vara tom uppå allt elände... :o)

 

Hildaliten kollar noga hur man ska göra... när man öppnar en flaska... det kan vara bra att veta det... :o)

 

Efter ytterligare en raid var vi så varma och trötta att tungorna hände som slipsar på oss... :o) Men roligt hade vi... ;o)

 

Den Lilla Vilda var ovanligt lugn idag... hon höll sig lite på sin kant och spanade in vad vi hade för oss... .o)

 

Hilda undersökte Libby väldigt noga och hon signalerade vänskapligt med svansen... :o)

 

Tänka sig att husses skruvburk blev barnkammare till de här pyttesmå rödhakeungarna... de är alldeles nykläckta... :o) Nu måste vi vara väldigt försiktiga om vi måste gå in i boden de närmaste veckorna... :o)

 

Här ligger hon Den Lilla Vilda nytrimmad och stilig... sen våra gäster stuvat in sig i sin fina husbil och åkt vidare efter en trevlig eftermiddag... vi ses ju snart igen uppe i norrland... :o)