2006-12-30  Nu är det "mellandagar" som tvåbeningarna kallar det... då åker man visst runt och äter mat hos släkten... :o) Idag är Mita här med sin familj... och då ska vi så klart ha vår gosstund Mita och jag... :o) Då får ingen störa oss... :o) Inte för annat än  att ta en bild då... :o)

 

Jaja... ta en bild då... så nu räcker det!!

 

Den Vilda blir också väldigt glad när de kommer... men hon får allt vänta på sin tur den lilla kråkan... :o)

 

Ojoj... skåpdörren står på glänt och där inne... ligger Hildas älsklingsnalle... som matte och hon brukar leka med och använda när de tränar in lite hyfs i Den Lilla Vilda...:o) Om man skulle våga... ser hon ut att tänka... :o)

 

Säga vad man vill... men feg är hon inte vår lilla kråka.... hon kikar försiktigt in... det KAN ju vara en fälla... :o)

 

Bäst att resa sig på bakbenen,,, man ser bättre då... nallen brukar ju ligga högt upp... det har hon sett när matte hämtar den... :o)

 

Men har du sett på.... här kommer nallen utrtrillande... bra Hilda... duktig tjej!!

 

 Näe... men du Mita ska du slå den som är sååå liten... va?? Nähä... förlåt då... jag såg inte att ni leker... förresten... leker DU med Hilda va?? Ja... ok då... en liten liten stund då...:o) Men var försiktig för hon är väldigt liten!!

 

Här ligger jag "gråben" med min lilla grå älsklingsfällbit som följde med mig när jag flyttade från barndomshemmet hos Kennel Hedenhös... :o) Jag brukar "tussa" lite på den emellanåt... :o)

 

Här sitter Den Vilda och pustar ut lite efter leken med Mita... :o)

 

Hon kikar ner på mig och undrar hur länge jag ska ligga där under bordet och "tussa". Hon vill väl åt fällen förstås... :o) Idag är det Emma som farit omkring med kameran...  hon fotograferar både "rått och ruttet" så matte har valt ut några bilder från den dagen... :o) Hon är allt en hejare på att fota vår Emma!!