2006-12-17  Som av en händelse råkade matte titta ut genom fönstret mot grannens tomt och där satt den i solstrimman... katten som brukar jaga ungar i skatboet...:o) En stor del av granen blåste omkull i novemberstormen... och är nu en fin utsiktsplats för en katt på jakt... det kan ju komma några fåglar och sätta sig för att äta av solrosfröna som vi håller dem med... i fågelbordet... på vår tomt. Solen sken och kastade silverstålar mot rimfrosten på granens grenar... :o) Det är faktiskt några grader kallt idag... men ingen snö och det ska inte komma nån före jul säger "väderfolket"... :o)

 

På köksbordet står en vit julstjärna... (cremefärgad tycker matte). Det är ju snart jul... bara en vecka kvar... :o)

 

Den här helgen hade vi besök av Viktor och Matilda... här ligger Den Vilda och gosar lite med Viktor... och det gillar hon ska du veta... :o) Han gillar henne med... :o)

 

Fast här sitter han den mesta tiden... med MP3-spelaren i örat och crossåkning på datorn... det är grejor det... :o) Det är väldigt bra att matte och husse har 2 datorer så kan de roa sig båda två... :o)

 

Här sitter Matilda och vilar sig lite från datorn och leken med oss hundar... vi tycker att det är mysigt när det kommer barn och sover över hos oss... för då får vi leka mycket  och sova lite med dem... :o)

 

Här ligger Hilda och undrar om ingen ska leka med henne snart... :o) Och du kan tro att hon LÅTER också ...:o)

 

När de åkt hem somnade vi som två klubbade oxar... jag med löparbrallor på mig utsträckt i soffan....o) Jo det är så att det är löptid för mig... det var tio månader sen sist... så det är inget att göra åt det... :o)

 

... och Den Vilda på golvet under bordet... det är liksom hennes älsklingsplats... när inte jag ligger där förstås... :o) Det är väldigt roligt med besök... men vi blir jättetrötta och sover länge efter att de åkte hem... :o)