2006-12-10  Inte är väl den här bilden nåt man kopplar till den andra advent?? Va... ? Jag bara undrar!! Det skulle vara vattendropparna då... som skulle kunna påminna om ljus... Va?? Och... vad kan vi göra åt det hela... INGENTING... annat än att hoppas på ett under de kommande veckorna...

 

Åhh... det här är ju om möjligt ännu värre... hon... Den Vilda... badar i solskenet... utan att bry sig om att det faktiskt är den andra advent idag... :o) Fast hon har ju aldrig varit med om nån jul hon förstås... så jag får väl ha lite överseende med henne... i år!

 

Här knallar hon omkring i gräset som faktiskt  är prytt med en gnutta rimfrost... :o) Blöt är hon efter badet så nu blir hon väl förkyld också... den lilla kråkan... :o)

 

Ljuset i tunneln... kan det vara ett löfte om en vit jul det kanske... :o) Eller funkar det inte på det viset tro... :o) Det är ju dags för dammbild igen... så här i början på månaden... :o) Den här bilden är tagen från en plats på insidan av dammen...

 

... alldeles i närheten av den gamla ruinen stod matte när hon knäppte den förra bilden... :o) Bara så du vet... om du vill gå dit och kolla... :o)

 

Här står hon... Hilda...9 månader på tisdag den 12 december... i de sista solstrålarna för den här dagen... den andra advent år 2006.... :o)