2006-10-29  Hildaliten på utställning sitter i Emmas knä och väntar i kylan... det är väldigt kallt i ridhus så här sent på året...:o)

 

Nu har det börjat hända saker... Lotta har kommit och Hilda ska putsas en sista gång innan det är dags att äntra ringen... :o) Hon är inte glad när hon står där på bordet Den Vilda... :o)

 

Matte undrar hur det ska gå med de där "propelleröronen"... men nu det är bara att vänta och se... :o) Lotta gör ett gott arbete med att borsta här och klippa där... så det blir bra till slut... :o)

 

Så är det då dags för vår lilla kråka att gå in i ringen med Lotta... hon ser allt bra liten ut vår Hilda... :o)

 

Lyckliga Lotta är en blomma... men här är hon i egen hög person MarieCharlotte, Kennel Djakartas... och Hildas "kennelmamma".
Djakartas Hip-Hop-Handsome, Åke, BIR BIG1 & BIS2... Djakartas Four-U, Hilda, BIM!  Hon fick ett hederspris i form av en rosett och ett diplom också... :o) Matte blev så klart väldigt glad... :o) 

Liten Hilda behängd med fina rosetter... tänka sig att hon är så fin...:o) Jag... Märta... hade ju allehanda fel jag... men husse och matte älskar mig ändå... så de så... :o)

 

Hon är allt snygg utan rosetter också... vår lilla kråka... :o)