2006-10-18  Nu är det kurs på gång... vi i ena hörnet på planen och matte med Hilda i det andra... jag håller noga koll på att de inte försvinner på nåt vis... :o)

 

Matte har en fin vy över klubbstugan från sitt hörn av planen... och hon har kameran på magen förstås... :o) Vad vore matte utan sin kamera... inte helt vilsen... men inte helt tillfreds heller... :o)

 

Här har vi då lilla Pella igen en månad äldre... men lika söt... :o)

 

Och här är nykomlingen Nelson... 14 veckor... tror jag det var... :o) Mops... det kan man ju se... matte sa att hans nos är så platt för att han ska kunna slicka alla han möter helt rena i ansiktet... oj du skulle se vilken fart han har när han tvättar nån... :o)

 

Det här är Bosse med sin matte... han ville inte titta på matte när hon for fram med kameran... :o)

 

Nu är det kontaktövning som gäller... :o) Det går ju riktigt bra det... :o)

 

Kontakt... :o) Matte hade en gång en samojed som hette Assi... hon tänkte på Assi när hon tog den här bilden... :o)

 

Jaha så gick det som det gick... husse höll inte i kopplet och jag drog iväg över planen till den stora stenen under solrosorna... och där satt jag tills jag blev hämtad... :o) Ett litet olycksfall i arbetet... för annars har jag lärt mig väldigt mycket på den här kursen... :o)

 

Inkallning... och det fungerar väldigt bra... :o)

 

Husse fick ta över och träna lite med Hilda för mattes rygg gjorde det omöjligt för henne att gå ute på planen... :o)

 

Minsann... hon kan en del Hildaliten... men det är långt kvar... innan hon kan så mycket som jag kan ... :o) Fast hon är duktig ändå tycker jag... :o) Man ska vara snäll och det var jag nu... :o)

 

Den sista bilden idag blir en närbild på "trubbnosen" Nelson... han är allt bra söt ... :o)