2006-09-06  Här sitter hon nu... Den Vilda... :o) Övergiven... av mig... som fick stanna hemma med husse... medan matte åkte till klubben med Hildaliten... :o)

 

Här har vi  en goldentjej vid namn Karin... som blivit rakad av sin matte för att hon plågades av fukteksem på hela kroppen. Så nu ser hon nästan ut som en labbe... fast med yvig svans... :o) Men vad gör väl det... om hon bara slipper klia sig... :o)

 

Här kommer en som har desto mera päls...vallhunden Bosse... en duktig hund som håller en väldig koll på sin matte... :o)

 

Det här är en liten kille som visar hur man ska gå med sin matte... för att inte tappa bort henne... :o) Hilda tittade visst inte på så noga... :o)  För när de skulle träna kontakt... ägnade sig Hilda åt att undersöka området runt stugan väldigt noga... nu när hon var utan koppel... :o) Sen försökte hon prata med de andra deltagande mattarna... men ingen brydde sig om att titta på henne... precis som de blivit instruerade att göra... och då... då gick det upp för Hilda... att HENNES matte inte fanns kvar på planen... :o) Hjälp... var är hon nånstans... Hildaliten letar oroligt... och matte ropar på henne... och gissa om det blev fart över planen till matten... som gömt sig bakom ett hinder på agilityplanen... :o) Sen följde Hilda sin matte åt vilket håll hon är gick... lika fint son den namnlöse killen på bilden... :o)

 

Här är en söt liten rackare... en basset med väldigt korta ben... :o) Pella är 3½ månad gammal och går på kurs... det är duktigt tycker jag... :o) Det blev lite sökande runt stugan först... men vad kan man begära av en så liten valp...

 

... men sen blev det lite av ...att följa John... en duktig liten valp... :o)  Bilder på de övriga kommer också senare... :o)