2006-08-20  Det har varit klent med uppdateringar ett tag... men det blir så ibland... säger matte och muttrar nåt om dagar som bara försvinner... :o) Inte vet jag vad hon menar... så vi får väl tro på henne ändå... :o) Här sitter jag i alla fall på bordet på altanen och har just blivit borstad och omskött lite... och sen måste jag posera förstås... :o)

 

Samma sak drabbade Hildaliten... förstås... hon blev av med en hel näve valpull.. ... hon sitter modell innan hon får gå ner på golvet ingen och skaka om det hela ordentligt... :o) Man måste ju lägga pälsen "rätt" igen så klart... :o)

 

Tidigare på dagen åkte vi in till stan... vi... Hilda och jag behöver "miljöträning" för vi går ju mest i vårt närområde på våra promenader... till sjön eller havet och skogen... och där finns det ju inte sååå rysligt många störningar... annat än nån hare eller andra nu kända hundar... med hussar och mattar ute i samma ärende som vi... :o) Vi blir allt lite kollriga av alla ljud... från bilar, cyklar, människor och vatten som sprutar upp mot himlen... :o) Det tog en god stund innan vi hade fattat att det är så här i stan... och du... alla dofter... man håller ju på att få fnatt... :o)
Matte och husse pratade om att de måste åka till stan många gånger och promenera med oss... så vi blir vana vid andra miljöer än dem här hemma... :o)
Matte muttrar nåt om... att det är bra skönt att slippa att åka till stan och trängas med en massa folk varje dag... som hon gjorde när hon jobbade... fast samtidigt behöver de träffa lite andra människor ibland... så de inte får lappsjuka...:o) Det skulle inte vara så bra för Hilda och mig... :o) Så det är nog inte bara vi hundar... som behöver sån där miljöträning... :o)