2006-08-10  Idag höll det på att bli alldeles tokigt... det var så här... matte klippte klorna på mig i går kväll och då hittade hon en klo med sår runt... inte så kul... :o) Jag haltade inte... men såret fanns där... så idag blev det samtal med veterinären och misstanke om en spräckt klo... som i så fall måste opereras bort... :o)

 

Så sitter vi då här och väntar... en sammanbiten husse och jag... matte knäpper ett par bilder... hon... :o) Så fick vi då komma in till djurdoktorn som var en trevlig tjej... men att befinna sig på det där bordet som åker upp i luften är INTE trevligt... :o) Hon undersökte mig allmänt först för att bekanta sig med mig... den trevliga Märta... :o) Sen blev det dags för tassarna... hon klämde och kände vickade och tryckte på mina klor... :o) Hon hittade såret... och... ett likadant på den andra baktassen... på motsvarande klo... :o) Då blev det lite undringar varför det var så... :o) Dessbättre var INGEN av klorna spräckt... men frågan kvarstår: varför har jag dessa sår? Kan det vara så att jag går snett på mina tassar? Det blev i alla fall ingen operation!! Salva att smörja med och tratt... om jag inte låter bli att slicka på tassarna... jag SKA INTE slicka jag lovar!! Husse och matte var väldigt glada över att det gick så bra... :o)

 

Burfåglar har jag hört talas om... men kompostgallerfåglar... näe... men de där skatungarna är ju satungar... det är då säkert... :o)

 

De drar sig inte för nåt när de letar mat eller nåt kul att roa sig med... synd att jag aldrig hinner på en sån där rackare... men det är nog lika bra det...för matte skulle nog bli galen om jag tog en sån där... :o)