2006-07-18  Idag var det dags för mig att åka till "frissan" igen... fast egentligen är det mer för att träffa hela familjen "Hedenhös" som vi åker dit några gånger varje år... :o) Att jag sen blir trimmad är bra förstås... :o) Här ser vi Sveriges troligen största enmansbygge... joodu... det är ett ridhus i blivande... :o)

 

Här sitter jag nu i all min glans... hon är allt jätteduktig... hon Carina... för jag blir ursnygg varje gång hon har lagt sina händer på min päls...:o)

 

Här är vi då syrran Maggisen och jag ... den som är trimmad... det är jag det... :o)

 

Vi känner allt igen varandra vi... även om vi bara ses några ånger om året... :o)

 

Är vi inte stiliga... så säg... :o)

 

Ser du att det är en schnauzer fast en väldigt liten en... hon blir inte lika stor som vi men hon är rätt ok ändå... säger jag till Maggisen... som undersöker Hildaliten noga...:o)

 

Tror du att hon duger... undrar jag lite fundersamt... :o)

 

Joodå... hon duger och kan vara med... trots att hon är liten... Den Vilda... :o)
 

Hon når inte så långt den lilla men hon hänger med så gott hon kan... :o)
 

Här lyckades matte få en blid på oss alla tre vända åt rätt håll... .o) Det finns så mycket att upptäcka på den stora tomten som de har... :o)

 

Här står jag och lyssnar på några fasaner... som tjattrar i buskarna... såna har vi inte hemma... så jag lyssnar uppmärksamt på vad de säger... :o)

 

Den Vilda lyssnar och blir lite osäker så hon "tappar" svansen... det var rysligt vad de låter... de där fasanerna... :o) Efter några timmar i trevligt sällskap... tackade vi för allt och vi packades in i bilen igen för hemresan... :o)