2006-07-04  Sista dagen på det härliga schnauzerlägret på Nordvik vid Höga Kusten... började med pälsvård... :o) Det är ju nåt som alla vill lära sig... men som kräver sin man eller kvinna... :o) Marie Hägglund... Virgins Kennel... gjorde ett gott jobb med att inviga oss i trimningens mysterier. Alla vet att det måste göras... men långt ifrån alla vet hur... :o) Hon hade sin Tove med sig och visade oss en del viktiga saker...
 

Ps. Matte har gjort en blunder...:o( När hon satt och tittade tillbaka på våra fina lägerdagar upptäckte hon till sin fasa att... hon satt SITT namn under bilder som Erik tagit... visserligen... med vår kamera under lektionerna i pälsvård... Så får man ju inte göra... så nu är det ändrat till Eriks självklara rätt...matte ber om ursäkt... :o)Ds.

 

Här står jag och kan inte annat... och matte försöker få nån ordning på hur det hela ska gå till... :o) Men du... vad man kan känna sig utlämnad... :o) Helt klart har hon ju inte tagit den här bilden... på sig själv... konstigt att ingen har reagerat... :o)

 

Beppes matte... Helen... ser ut att ha fattat det rätta greppet och har som synes fått ihop en skaplig hög på bordet... :o)

 

Berndt gör ett gott jobb med en av sina två hundar... :o) Det ser ut att bli ull till en kofta där... :o)

 

Nu har matte bytt ut mig och tagit tag i Hilda istället... :o) Men jag slapp inte undan för det ... husse gav sig på att försöka trimma mig istället... :o) Så vi kunde bidra med en del ull vi med.. :o)

 

Här sitter lägrets två valpar... 4 månader gamla båda två... .o) Wallraff är en schnauzer och Hilda en dvärg... ja... det kan man nästan se... eller hur?? Vi hade en riesenvalp på 8 månader (tror jag) med på lägret... men han finns inte med på nån bild... :o) Det här är de sista bilderna från lägret i år. Sen återstår bara hemresan och de bilder som matte knäppte då... :o)

 

Vi hittade ett fint ställe söder om Härnösand där vi stannade och köpte lite mat innan vi fortsatte hemåt...:o)

 

Här sitter jag och spanar efter husse som ska komma med maten... :o)

 

Till slut ser jag honom komma långt där borta... äntligen... :o)

 

Sen körde vi hemåt med all vår packning... vi stannade en gång till vid en jättefin rastplats utanför Söderhamn och matte tog fram kameran förstås... :o)

 

Det var väldigt fint på den här rastplatsen och vägen tycktes vara jättelångt borta... fast det var den ju inte förstås... :o)

 

Att det kan vara så vackert alldeles intill E-4:an... suckar matte fullständigt betagen... :o) Mattar kan då bli alldeles förtrollade... :o)

 

Tänka sig... falla i trance över en sten i vattnet... det är min matte det... :o)