På kvällen var det utflykt till kusten för att vi skulle få se den berömda Höga Kusten på nära håll och uppleva de härliga klipporna ... :o)

 

Här står vi... husse och jag... och pratar med Erik om det fina ställe han visar oss... :o)

 

Erik har fått korn på matte där hon far fram med sin kamera... så kan det gå... :o)

 

Man kan ju tro att man ser i syne... hundar vart än man vänder sig och... vad snygga hundarna är alltså... :o) De är både stora och små... men inga med socker på... :o)

 

Husse och jag sitter och tittar ut över havet och har det skönt tillsammans... :o)

 

En stadig schnauzer som Texas  kan man använda till mycket... som ryggstöd till exempel... :o)

 

Här har vi en liten Hilda ute på upptäcktsfärd med Matilda... :o) Klipporna är alldeles blankslipade av havet så det är lätt att gå där... :o)

 

Det ska tändas grillar för vi ska äta här och det ska bli gott ...tror jag i alla fall... :o)

 

Sen var det ju så... att matte måste ta lite bilder på omgivningarna... för att ha med lite minnen hem ... :o)

 

Jag sitter allt och skrattar lite åt henne jag ... krypa omkring där nere på klipporna... gamla människan... :o) Men är man fotogalen... så är man... :o)

 

Här står Nikki och funderar över om hon inte ska kunna smita från sin matte... men se... hon håller koll på henne... hon... .o)

 

Tänka sig... matte hittade en blomma så klart... :o)

 

En liten titt ut över havet... :o)

 

Här har vi naturens eget stenparti... :o)

 

Det är allra vackrast när naturen själv får ordna till det ... säger matte... :o)

 

Ebba hon kan konsten att oroa sin mamma hon... lite väl långt ut är hon allt på de där hala klipporna... men det gick bra... :o)

 

Här är hon... Ebba... lyckligt tillbaka och Hilda finns i närheten förstås... :o)

 

Sassi och hennes matte står på god fot med varandra trots Sassis utbrytningsförsök  ur bilen tidigare... det må vara henne förlåtet... då hon hade så rysligt tråkigt... :o)

 

Husse och jag pratar om viktiga saker... :o)

 

Margareta står lutad mot en tall i djupa funderingar... medan Libby och Cara sitter bredvid... :o) Stackars Libby... som under hemresan bröt sin ena klo så de fick uppsöka en veterinär för vård i Ljusdal... :o) Så nu hoppas hon omkring på tre ben ett tag framöver... :o)

 

Erik håller på att försöka samla alla människor och hundar för en bild på hela gänget... och med lite envishet lyckades han... men matte fick ingen sån bild hon... för hon skulle ju sitta också vara med på samlingsbilden... så kan det gå... :o)

Efter allt detta... var det dags för  ett aktiveringsföredrag av Stefan Hedell... han kan målande berätta om sin väg till att få en schnauzer som lyder hans minsta vink... :o) Och som gör det med  svansen i topp... :o) Vilka vedermödor de tagit sig igenom innan de nått dit de är idag... kan vi bara fantisera om... :o) Om schnauzern är envis så är Stefan envisare... och det vill inte säga lite... det förstår vi som alla tampas med en eller flera schnauzrar... muttrar matte:o)