2006-07-02  Under dagen har det varit vardagslydnad för mig... Märta... och husse och så roade sig de andra på egen hand så husse och jag fick vara ifred. Jag bråkade halva natten och ville sova hos tjejerna och till slut fick jag det... men är fortfarande lite splittrad mellan husse och tjejerna. Så vi bestämde att vi ska vara på olika håll så då blir det kanske lugnare... Matte lyssnade på ett föredrag om friskvård medan husse och jag var i skogen på spårning och sök... :o) På kvällen blev det tacosfest och trevlig samvaro... :o)

 

Under tiden som tvåbeningarna åt sin mat blev Sassi helt enkelt utvänt och tänkte ta sig ut för egen maskin... genom framrutan... och matte hade förstås kameran redo... :o) Alla satt i spänd väntan på fortsättningen... :o)

 

Hon övervägde noga... om det verkligen skulle vara så bra... att genomföra den planerade rymningen... :o)

 

Åh... där kom matte Anette travande med bestämda steg... och... Sassi tog det säkra före det osäkra... och drog sig hastigt tillbaka till de bakre regionerna på bilen... Smart drag Sassi.... :o)

 

Efter maten drog vi oss ner till agilityplan och här har vi lite taktiksnack innan jag ska prova igen... :o)

 

Hildas kompis... Ebba... fanns hela tiden där Hilda var... :o)

 

Så är jag uppe på balansen med Mita och Emma som stöd och jag är inte rädd alls... :o)

 

A:et är lätt som en plätt om man bara håller farten... :o)

 

Däcket är heller ingen match nu när jag har fattat galoppen... :o)

 

Det här är ju ingen bild som matte egentligen vill visa... men det är ju bara det att... det är JAG som kommer ut ur tunneln... har du sett på den?? Det var ingen utom Erik som trodde att jag... Märta... skulle göra detta... :o) TACK ERIK!!

 

Sen fick jag glädjefnatt och lekte en stund med Hildaliten... :o)

 

Här bara jag... och en hel massa klöverblommor... du kan väl förstå att matte nästan fick spader... hon är ju allergisk... så det gick åt en del astmaspray...:o)

 

Hilda med sina kompisar Matilda och Ebba i kvällssolen... Den Vilda behövde aldrig sakna sällskap under våra dagar på läger... :o)

 

Nog har jag hört sagan om "Tre små grisar"... men för en schnauzer är de här JÄTTESTORA... det är inte värt att sticka in nosen till de där väldiga djuren... :o) Vi träffade på dem under vår kvällspromenad som gick ner mot sjön... :o).

 

När vi kom ner till sjön blev det förstås schnauzerrace så det stod härliga till... jag och två små sprang som tokiga... och det var jätteskönt i vattnet... .o)

 

Schnauzerrace är oundvikligt om flera snauzrar kommer tillsammans och får leka... :o) Det här var en fin avslutning på vår andra lägerdag... :o)