2006-06-25  Hej igen... här är jag... sjön Tröskens egen sjöjungfru... :o) Hela midsommarhelgen har gått utan någon uppdatering... :o) Det betyder ju inte att det har varit händelselöst här... mellan sjö och hav i norduppland... :o) Det har varit lite ostadigt väder här... som på så många andra ställen... :o) Jag har haft en del hyss för mig... nej... inget sönderbitet... bara lite andra tokerier som har med mig inbillade valpning att göra... :o) Jag har varit ganska jobbig... men nu verkar det som om det börjar gå över... :o) Det är allt tur för Hildas skull... hon blev lite trött på att vara min valp... :o)

 

Hilda var allt en riktig badkruka idag när vi gick till sjön för att bada... :o) Det blåste pålandsvind och hon tyckte inte om det... så det blev bara lite plask i kanten för henne idag... :o) Men vi hade ett riktigt skogsröj i alla fall... så du kan tro att vi var trötta när vi kom hem...:o)

 

Som du ser så är jag väldigt duktig att gå fint också... trots att det inte är så gott om plats där bredvid husse... :o)

 

 När vi sovit en stund efter badet... gick vi en match på gräsmattan... det blev en "läggmatch" för min del... jag tyckte att hon... Den Lilla Vilda... behövde vinna lite för en gångs skull... :o) Du kan nog tänka dig vad hon blev glad då... :o) Vi har varit ute och åkt lite bil för att vänja Hilda med det innan vi ska åka på lägret vid Höga Kusten... :o) Sen har matte förstås planterat en hel del plantor och rensat ogräs förstås... :o) Så nu börjar det bli fint i Stenvreten... :o)

 

Som du ser... så är jag full i skratt... det är lätt att bli det... när man har att göra med en sån liten krake som Den Vilda... :o) Ändå har hon vuxit en hel del... hon väger hela 3kg och 6 hg... det du!! Du skulle se henne när hon försöker springa ikapp med mig... hennes små benpinnar är ju inte nåt att springa fort med... inte än i alla fall... :o)

 

Jag håller ständigt koll på vad hon gör och hon kan inte traska iväg så långt innan jag är där och motar henne tillbaka... :o)

 

 

nu är det ju sommar igen och då blir det ju förstås lite blombilder då... Den första clematisen har börjat blomma och den lär följas av fler... var bara lugn... :o)
 

Midsommar och syrener hör väl ihop... antar jag... de doftar härligt där de står invid pergolan där husse och matte äter frukost varje morgon... och äter lunch... och dricker kaffe... och ...Det blir bra mycket tid att njuta av syrendoft det... :o) Hilda och jag brukar förstås också vara där... :o)