2006-06-20  Nu blommar de ungerska dvärgsyrenerna lika fint som förra året... bara lite kraftigare... :o) De står så fint framför vår pergola... där matte och husse äter frukost varje morgon. Sen... sitter de där många gånger under dagen... och bara njuter av sommaren som kom till slut :o) Så din "dansbana" kan bli en oas... Katarina!!

 

Här har vi min "jagkommerintesten" till höger... men den använder jag väldigt sällan nu för tiden... jag har den som utsiktsplats förstås... men jag demonstrerar inte längre... :o) Man har väl blivit vuxen och valpmamma... nästan i alla fall...:o)

 

Vresrosen blommar med vackra blommor varje år... :o) Fast nu sitter blommorna löst sen Den Vilda kommit till vårt hus... :o)

 

Mattes pelargonior är ju så klart fina även om de är lite taniga ännu så länge... säger hon med en suck... :o)

 

Tro´t den som vill... men vi har fått en hyresgäst i vår vertygsbod... näe... vi får inte in nån hyra... men det gör inte nåt... :o) Ett rödhakepar har byggt sitt bo i husses skruvburk och nu ligger honan som bäst och ruvar sina sju ägg... :o) Husse undrar ju lite bekymrat hur länge de har tänkt stanna kvar där.... :o) Han vill ju kunna hämta skruv när han behöver... :o)

 

Hildaliten blev lite sur idag när husse gick på en prommis... med bara mig som sällskap... och hon fick stanna hemma med matte och träna lite viktiga saker som "sitt... ligg och stå... :o) sånt kan ju jag redan... men jag är ju snart 2½ år jag... :o) Vi ska ju snart åka till Höga Kusten på Schnauzerläger och då kan det vara bra om hon kan lite... :o)

 

Hon var  inte sur så länge utan matte kunde ta några bilder på henne ur "krypvinkel" med kameran stående på golvet... :o) Hon är allt bra söt Den Lilla Vilda... men det betyder ju inte att hon ska slippa lära sig viktiga saker... :o)