2006-06-18  Se så fint husses avtackningsblomster står sig mot färgerna på gardinerna i vårt nyrustade kök... :o)  Det har varit en rörig vecka... men nu är det färdigt... :o)

 

Förmiddagen tillbringades inne i Biabädden som jag slutligen bestämt mig för att den faktiskt går att ligga i... :o) Den Vilda är nog hungrig för hon försöker reta mig till att lämna ifrån mig min mat... men jag har ju inte ätit nåt så hon får allt gå och försöka med matte i stället... :o)

 

Till slut hade hon hela ansiktet nere i halsen på mig... men det hjälpte ju inte... för jag är ju så dålig på att äta jag... :o)

 

Så här många tänder har jag ... hur många har du... :o) Jasså nästan inga alls... men de du har... är rysligt vassa... du Hildaliten... :o)

 

Skägget har hon redan hittat och hon gör sitt bästa för att frisera det.... :o) Tänka sig att jag nu låter henne komma mig såå nära... det tog en månad ungefär för mig att riktigt släppa henne inpå mig... men nu har hon raserat min försvarsmur och det är allt gott det... :o)