2006-06-17  I morse hände det sig att jag... Smärta Märta... vaknade och trodde att jag blivit mamma under natten... tänk så tokigt det kan bli... :o) Den Lilla Vilda fick finna sig i att bli tvättad och noga undersökt och närapå tvingad till att dia... :o) Jag pep olyckligt när hon inte förstod vad hon skulle göra... :o) Jag undrar hur det blivit om vi inte hade haft Den Vilda... :o) Sen har jag varit som en vakande hök hela dagen... :o) Hur det kan bli så här vet jag inte... men jobbigt är det... Den Vilda är ju van att göra lite som hon vill och nu skulle jag helt plötsligt bestämma allt... :o)

 

Du kan väl förstå at det blev trångt i fåtöljen när vi skulle ligga där och sova båda två... men det fick gå för jag blev alldeles olycklig om hon inte sov hos mig... :o) Men ... om det finns hjärterum... så finns det stjärterum... sa nån klok person nån gång för länge sen... :o) Du ser ju att vi har det skönt i värmen... :o)

 

Till slut hade jag nästan Den Vilda som huvudkudde och den stackars Hilda sa ingenting... på en stund... :o)

 

Men rätt som det var... så hade hon fått nog... och hon kan vara väldigt bestämd så det var bara för mig att låta henne slippa trängas med mig i fåtöljen... :o)

 

Sen gick dagen sin gilla gång... husse tänkte skingra mina tankar med att går till sjön och bada... bara han och jag... .o) Det var ju snällt av honom... men det blev nästan så att han fick släpa ner mig till sjön och efter ett kort dopp tyckte jag att vi måste skynda oss tillbaka hem igen... så vägen hem avverkades jättefort idag... men inget farligt hade "hänt min valp" medan jag varit borta... :o)

 

Så jag kunde ta det lite lugnare under dagen och sen gick vi alla på kvällspromenad i det varma vädret... men matte glömde kameran hemma så det blev inga bilder under den promenaden... :o) Vi får hoppas att allt är som vanligt i morgon när vi vaknar... för det har varit jobbigt för hela familjen idag... :o)